Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ten kurz(s) vám byl nařízen soudně nebo rodinou? ;-)

0 0
možnosti

Pokud lamy pomohou vychovat i lamače srdcí nebo lamželeza, proč ne. Znal jsem jednu nymfomanku, co dala každému, takzvaná dalajláma nebo také lampička. Tam už je ten terapeutický přínos nesporný, ale budiž. Tak tady lamy nehaňte, Michale, tyhle lamentace jsou nespravedlivé. L’ ami je francouzsky přítel, což vědí i v sídle lam na Lampeduse. A nebo si jděte stěžovat do jejich stáje na lampárně na Hlavním nádraží.

3 0
možnosti

Ja si zasadne chodim stezovat na blog nebo na ustredni topeni. Evidentne postradate smyslovou stimulaci, ale ja vim, cim to je. Jak havran se sletate do skolni jidelny generala Pattona, kde na Den deti za nestydate nizke penize dostanete i kompot, potom vyrazite na predvadecku, kde je jidlo uplne zadarmo, tak co byste se namahal, ze? Kdyz mate vsechno bez prace a bez namahy a tudiz bez dostatecnych intelektovych stimulu, ktere polidstily opici, ze?!! Vzpamatujte se, clovece! ;-D

0 0
možnosti

Kdo chce kam... :))

Bych lidi vyhnala do lesa a bylo by po problému :)))

1 0
možnosti

Ja bych angazoval skotelnika, aby s blbosti pekne zatopil! ;-D

1 0
možnosti

Nevim, zda jste se trefil, pane Pohanka. Jestli narazite na system rozdelovani penez na vyzkum a vedu v CR, je nasnade, ze takove uchylky se mohou dit. Neznam proces, ktery je dnes u nas.

Jen mohu poukazat na oddeleni na MIT (Massachussettes Institute of Technology), kde jsou prijimani studenti, kteri maji umysl vytvorit neco neskutecneho, abstrakniho. Musi prednest specificky na cem budou pracovat a Institut rozhodne, kdo bude prijat. Jeho casove omezeni je dano v umluve ze studentem. Jeho zivot na koleji a vyzkum je financovan dary mecenasu pro tento institut. Jeden vysledek, ktery je patentovan, je pouziti obrazovky na ovladani pocitace pomoci prstu, tuzky a pod.

Jen trochu rypnuti do vas, pane Pohanka. Kdyby pan Tesla a pan Westinhouse nasledovali "zdravy rozum", jeste dnes bychom pouzivali stejnosmerny proud podle fenomena Edisona.

0 0
možnosti

I zdravý rozum někdy vypadá nezdravě.:-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS