Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V našich objektech je jedna, asi větší školící agentura. Většinu témat považuji za diskutabilní, jemně řečeno, např. ty o boji se stresem. Ale když se zeptám, kdy budou školit na téma - jak vyhrát první ve sportce, tak zarytě mlčí.

A to jsem si bláhově myslel, že nás kapitalismus proti byrokratickému "sociálismu" blbostí, o kterých píšete, zbaví. Jak jsem se mýlil ...

1 0
možnosti

Brzy se vsichni uskolime a ukurzujeme k smrti, "vzdelavaci" centra prijdou o sva zlata vejce, zhynou na ubyte a bude klid, nebojte ;-D

0 0
možnosti

Možná byste taky mohl uspořádat festival tohoto zbytečně strávené času, které akorát vyrábí mozoly na místech, kde by to člověk nečekal pod názvem "Přehlídka ztraceného času". Pak se jistě nabídky na šéfování zbytečné "vzdělávací" instituce jen pohrnou:-))

0 0
možnosti

R^ Už jsem důchodkyně, ale zažila jsem tlak na celoživotní vzdělávání. Docela bych tenkrát brala kvalitní kurzy, ale ty byly drahé, takže jsem absolvovala pár bodovaných, ale úplně zbytečných kurzů, ze kterých se vždy vyklubaly předváděcí akce :-)

0 0
možnosti

“Zpupně nabubřelý” Michale, jak vás pěkně označuje pan Vitha zde v diskusi. Jak to, že nechápete význam zahnutosti okurek, když radius jejich zakřivení je to, co mi na nich vůbec nejvíc chutná? Vzpamatujte se, “upatlaně samolibý” Michale, dokud je čas, protože z ubohých 60 000 právních norem za první republiky jsme se v r. 2010 dostali na pěkných 1 600 000 (skutečně správné číslo ale nikdo nezná, protože všechny pokusy o jejich sumaci skončily neúspěchem) - a vůbec nekončíme! Popsat do posledního aktu lidské pinožení je práce pro celé generace. Ale sestoupit z této pravověrné cesty by bylo zničují. Dovedete si vůbec představit, jak bychom mohli žít bez dosud stále platného zákona: Pro zaměstnance, dosud do kategorie sluhů náležející, zrušuje se ve státní službě, jakož i ve službě podniků a fondů státem spravovaných úřední název „sluha“ a zaměňuje se za úřední pojmenování „zřízenec“. (zákon 251/1921 Sb.). Pan Vitha prostě nechce být sluhou Evropské unie, ale jejím zřízencem, proto se vašemu upatlanému uvažování tolik brání. Nechápete ten obrovský rozdíl? Tak šup a zaklekněte nad studiem všech našich platných norem v nějakém úžasném kurzu Právně poučeným laikem snadno a rychle. Když věnujete každé normě pouhý půlden (což se vám však třeba u GDPR nepodaří), včetně nezbytného memorování, vezme vám to jen 2 200 let. A to se vyplatí. Na oběti nehleďte, protože neznalost zákona vás neomlouvá, jak víme. Zahnete okurku o milimetr jinak a zkolabují obří balicí linky v celé Evropě a za trest vás naloží do láku (míchaného správně podle normy Láky a jiné konzervační roztoky č. 2821/EU). Ale když začnete takové kurzy sám pořádat, budete mít zlatonosných slepic a vajec celou drůbežárnu. Tak se zamyslete:-)

6 0
možnosti

Josefe, prosím mohl byste mě, laikovi říct, ve kterém bodu zakřivení je okurka nejchutnější. Abych se k tomu zbytečně promarněným časem nemusela prokousávat. Děkuji předem za vyřízení mé žádosti. M.Š.

2 0
možnosti
Foto

Je to už pár let, kdy jsem kurz úklidový specialista někde zahlédl.

0 0
možnosti

Je mi vás chytrých líto, jak musíte ten institut hlupáctví snášet... Například ty normy na zahnutost banánů. Že to není norma na zahnutost banánů, ale okurek? No není to jedno? Blbost jako blbost, že?

Ale představte si, že ta norma třídí ty okurky do různých kategorií podle velikosti a radiusu zakřivení, protože podle těch kategorií se dál odvíjí konstrukce linek na zpracování okurek, obaly, technologie zpracování atd. Od toho se také odvíjí cena těch okurek.

To, že Vy ve své vzpupné nabubřelosti, kterou dáváte ostentativně najevo, nejste štond pochopit, k čemu taková zdánlivá hloupost může být dobrá, ještě neznamená, že je to hloupost.

Než se zase začnete patlat ve své upatlané samolibosti, raději si vzpomeňte na přísloví "Mluviti stříbro, mlčeti zlato".

Hezký den!

0 0
možnosti

Napodobne, pane Vitho

0 0
možnosti

Sice trochu expresivní, ale základ je jasnej. Pěkně napsáno. A pokud po tom fakt toužíte, staňte se koučem...

3 0
možnosti

Konecne diskutujici, ktery jde po smyslu clanku a neslysi travu rust. Diky

0 0
možnosti

J29a65n 75H94a49r42v97a43n

12. 10. 2018 9:55

Na "Proč?" je odpověď jednoduchá: penízky, penízky, penízky, ...

3 0
možnosti
Foto

J97a86n 42Š49i80k

12. 10. 2018 9:36

R^ uPřesně tak

1 0
možnosti

Jeste jsem si vzpomnel, Jene, ze kdyz jsem kdysi zacal studovat knihovnictvi a informacni studia, hned v uvodu nam tam vedecky vysvetlovali, ze prvni informace se sirily kourovymi signaly. Druhy den jsem studium zabalil...Proto za chvili odjizdim na kurz, kde nas budou ucit jeste vetsi blbosti. Kdybych dal prednost kourovym signalum, mohl jsem mit dlouhej kour v kanclu. Nas pan reditel je chytry chlap a spisovatel, ale zakonny institut hlupactvi musi bohuzel dodrzovat

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS